Preturi AQUATERAPY

Sesiunile de plutire se fac intotdeauna in baza programarii. Programarile se pot face zilnic, intre orele 9:00 și 21:30, la numarul de telefon 0722.425.075.

Orarul nostru pentru aceste sesiuni este de luni pana duminica, in functie de programari.

Sesiunea standard pentru plutire dureaza 2 ore, oferind o plutire optima timp de 90 min iar restul timpului fiind alocat dusurilor si pregatirii de dinainte si dupa plutire. O sedinta de 90 min este considerata a fi echivalentul unei nopti de somn linistit.

Modalitati de plata


Numerar

Aceasta metoda de plata presupune achitarea contravalorii serviciilor furnizate de catre S.C. DRUMUL CATRE TINE AQUATERAPY S.R.L la sediul acesteia.


Transfer bancar

Plata prin aceasta metoda se poate efectua la orice banca prin ordin de plata, sau internet banking, utilizand contul IBAN prezentat mai jos.

DRUMUL CATRE TINE AQUATERAPY S.R.L.

CUI: 40971258

J29/1529/2019

CONT IBAN: RO04BUCU 1131 3042 5328 2RON

BANCA: ALPHA BANK SUCURSALA PLOIESTI

Email: office@aquaterapy.ro

Ce trebuie sa aduci cu tine?

Doar pe tine si intentia ta de a te relaxa.

Puteti veni la sesiunea de plutire direct de pe drum/ job, fara alte pregatiri. Noi iti oferim tot ce este necesar pentru plutire si dus: prosoape, papuci, mascuta de material pentru par (este bine ca si parul sa se ude deoarece il ajuta sa se revigoreze). In rest, nu ai nevoie de nimic pentru a beneficia de o sedinta de plutire odihnitoare si relaxanta.

Singura recomandare este ca in ziua sesiunii de plutire sa nu fi consumat mancaruri grele iar cu 2 ore inainte, mai deloc. De asemenea, bauturile alcoolice si energizante sunt de evitat in aceasta zi.

Datorita dimensiunilor incintei de plutire, nu putem oferi sedinte de plutire persoanelor ce depasesc 230 cm inaltime si 115 kg greutate.

Acest site foloseste cookie-uri pentru a putea oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua sa folositi acest site, vom presupune ca sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.